Ce inseamna painting by numbers?

“Painting by numbers” Color-Boom este un set de pictură cu ajutorul numerelor. Este un meşteşug de tipul „fă-o chiar tu” popular în întreaga lume. Setul Color-Boom conţine o pânză pe un cadru cu o imagine, care este împărțită pe zone, de mai multe linii de culoare albastru deschis. Fiecare zonă este marcată cu numere ce corespund unei anumite culori. Completaţi fiecare zonă și în cele din urmă imaginea va apărea ca un tablou finit.

“Painting by numbers” Color-Boom combină mai multe funcții într-una singură. Acesta poate fi un cadou pentru alții, îl puteţi folosi pentru divertismentul dvs. sau pentru decorarea casei. De asemenea, pictându-l, puteți învăța cum să desenaţi. Color-Boom este primul pas perfect pentru începători, pentru ca şi aceştia să se bucure de pictură. Acesta vă oferă toate abilitățile de bază referitoare la pictură, un sentiment de împlinire şi o doză de amuzament.

  

Aveți posibilitatea să vă distraţi pictând împreună cu familia, iubitul/iubita și prietenii dvs. Acesta va fi propria dvs. capodoperă pentru colecţie.